ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

  • ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

    ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    Τσαπράζης Ανέστης Μεταφορές & Μετακομίσεις
ανυψωτικές μετακομίσεις Θεσσαλονίκη & Πανελλαδικά

Μετακομίσεις Ανυψωτικές

Θεσσαλονίκη & Πανελλαδικά

ανυψωτικές μετακομίσεις στην Θεσσαλονίκη και Πανελλαδικά ο κος Τσαπράζης Ανέστης, μαζί με το έμπειρο προσωπικό της επιχείρησής του, πραγματοποιούν  συνδυάζοντας χαμηλές τιμές με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο αγχώδης και δύσκολη σας φαίνεται η διαδικασία της μετακόμισης & μεταφοράς. Εμείς όμως, είμαστε δίπλα σας, με ένα μόνο τηλεφώνημα και αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου τη μεταφορά των αντικειμένων σας με απόλυτη ασφάλεια.

Διαθέτουμε 5 ιδιόκτητα ανυψωτικά μηχανήματα και 13 ιδιόκτητα φορτηγά, ποικίλων μεγεθών και ευέλικτα για κάθε δρόμο, ικανά να εξυπηρετούν την ασφαλή & γρήγορη μεταφορά οικοσκευών αλλά και βαριών αντικειμένων.

Κατέχουμε τη τεχνογνωσία και την εμπειρία της μετακόμισης & μεταφοράς, ενώ τα υλικά συσκευασίας που χρησιμοποιούμε διακρίνονται για την ποιότητά τους.

Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την μετακόμιση τόσο του προσωπικού, όσο και του επαγγελματικού σας χώρου (εταιρείες, δημόσιες υπηρεσίες, οργανισμοί) αλλά και την συναρμολόγηση / αποσυναρμολόγηση επίπλων.

Παράλληλα, συνδέουμε και αποσυνδέουμε ηλεκτρικές συσκευές και φωτιστικά, όπου εσείς επιθυμείτε.

Ανυψωτικές Μετακομίσεις

Οι Ειδικοί στην Μετακόμιση

Προσφέρουμε καινοτόμες και οικονομικά αποδοτικές λύσεις για την μετακόμιση,οικογενειών, εργαζομένων και επιχειρήσεων.

Είτε μετακομίζετε σε τοπικό επίπεδο ή στην υπόλοιπη Ελλάδα, έχουμε την τεχνογνωσία και το εξειδικευμένο προσωπικό για μετακομίσεις που είναι αφιερωμένο στο να υπερβεί τις προσδοκίες σας.

Κάθε μετακόμιση είναι πολύ διαφορετική, και προτού να αρχίσετε να την προγραμματίζετε, μιλήστε μας για να επιβεβαιώσετε ότι το σχέδιό σας είναι αποτελεσματικό, προκειμένου να αποφύγετε δαπανηρά λάθη.

Η κύρια φάση της μετακόμισης είναι η ώρα του πακεταρίσματος! Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και υπομονή, ώστε να εξασφαλίσουμε ασφάλεια στη μεταφορά των αγαπημένων σας πραγμάτων στο νέο σας χώρο,

και η απαραίτητη μεθοδικότητα, είναι τα στοιχεία εκείνα που ξεχωρίζουν τις ανυψωτικές μετακομίσεις έτσι ώστε η επιτυχία του πακεταρίσματος είναι σίγουρη!

Εμείς θα σχεδιάσουμε την μετακόμιση σας από την αρχή μέχρι το τέλος, θα καταγράψουμε τα πράγματα σας, θα συνεννοηθούμε με οδηγούς φορτηγών, μεταφορείς, καθώς και πως θα γίνει η παράδοση όλα όσα χρειάζονται για μια επιτυχημένη μετακόμιση.

 ολοκληρωμένες υπηρεσίες μετακόμισης που ανταποκρίνονται στις προσωπικές σας ανάγκες και μας έχει κάνει μια πραγματικά σεβαστή και αξιόπιστη εταιρεία μετακόμισης.

Περιβαλλοντική πολιτική

Ανακύκλωση υλικών συσκευασίας μετακόμισης.

Ως πάροχοι υπηρεσιών για την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας, η εταιρεία αναγνωρίζει ότι έχει επιπτώσεις στο περιβάλλον. Έχουμε υψηλό αίσθημα ευθύνης ως εταιρεία να φροντίζουμε σωστά το περιβάλλον.

Αυτό αποτελεί ουσιαστικό μέρος του τρόπου με τον οποίο τρέχουμε τις υπηρεσίες μετακομίσεων.

Φροντίζουμε για το περιβάλλον και δεσμευόμαστε για συνεχείς βελτιώσεις για να μειώσουμε τις επιπτώσεις, να ανακυκλώσουμε και να δημιουργήσουμε βιώσιμες λύσεις.

Μειώνουμε τις επιπτώσεις στο περιβάλλον με:

Αγοράζοντας την τελευταία τεχνολογία καυσίμων και εξασφαλίζοντας τακτική συντήρηση των οχημάτων του στόλου μας για να ελαχιστοποιήσουμε τις εκπομπές αερίων.
Εξασφαλίζουμε τον ασφαλή χειρισμό και την υπεύθυνη απόρριψη υπολειμμάτων χρησιμοποιημένων ορυκτελαίων, ελαστικών και μπαταριών.
Αποφεύγουμε, όπου είναι δυνατόν, τη χρήση υλικών συσκευασίας που μπορεί να βλάψουν το περιβάλλον.