ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ-ΑΜΕΑ

  • ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ-ΑΜΕΑ

    Τσαπράζης Ανέστης Μεταφορές & Μετακομίσεις
Μετακομίσεις στρατιωτικών, φοιτητών & ΑΜΕΑ σε Ελλάδα & εξωτερικό

Μετακομίσεις φοιτητών στρατιωτικών & ΑΜΕΑ σε Ελλάδα & εξωτερικό

Μετακομίσεις στρατιωτικών, φοιτητών & ΑΜΕΑ η εταιρεία Τσαπράζης Ανέστης με έδρα την Θεσσαλονίκη και υποκατάστημα στην  Αλεξανδρούπολη, αναλαμβάνει στα οικονομικότερα πακέτα της αγοράς, σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Η επιχείρησή μας ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, αφού ήδη διαθέταμε 11ετή πείρα εργασίας σε μεγάλες μεταφορικές εταιρείες και στη συνέχεια προμηθευτήκαμε και το πρώτο, δικό μας, ανυψωτικό μηχάνημά.

Καλέστε μας, από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεστε, για να προγραμματίσουμε ένα ραντεβού, ώστε να περάσει ο εκτιμητής μας και να σας κάνει μία δωρεάν εκτίμηση του χώρου, προσφέροντάς σας τις καλύτερες τιμές της αγοράς ενώ γίνονται και ειδικές τιμές σε στρατιωτικούς και φοιτητές.

Εξυπηρέτηση των ατόμων ΑμεΑ κατά προτεραιότητα.

Στην εταιρεία μας προτεραιότητα είναι πάντα ο εκσυγχρονισμός των μέσων και του τρόπου δουλειάς μας ικανοποιώντας τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Ταχύτατες Μεταφορές και μετακομίσεις από την Θεσσαλονίκη προς όλες τις πόλεις και από όλες τις πόλεις της Ελλάδος προς τη πόλη της Θεσσαλονίκης.

Διαγράψτε από το μυαλό σας τις κουραστικές και επιζήμιες μετακομίσεις.

Αφήστε τα όλα επάνω μας!

Φοιτητικές Μετακομίσεις

Για να έρθετε σε επαφή με την εταιρεία αλλά και να ενημερωθείτε για τις ειδικές τιμές που παρέχει στους Φοιτητές μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα

( 2310830750 Θεσσαλονίκη και 2551082667 Αλεξανδρούπολη).

Οι υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία για τις Φοιτητικές Μετακομίσεις είναι: Μεταφορές Επίπλων – Συσκευών Μικρομεταφορές Μετακομίσεις Διανομές Συσκευασίες οικοσκευών

Η πολυετής εμπειρία, η υπευθυνότητα, η συνέπεια και ο σεβασμός της εταιρείας μετακομίσεων και μεταφορών, είναι κάποιοι από τους λόγους για τους οποίους μπορεί ο κάθε νέος εισαχθέντας φοιτητής και φοιτήτρια να εμπιστευτεί, για την ασφαλή μεταφορά των πολύτιμων αντικειμένων του.

Πόλεις που εξυπηρετούμε για τις Φοιτητικές Μετακομίσεις

Ακολουθεί μια λίστα με τις πόλεις της Ελλάδας όπου εδρεύουν ή βρίσκονται τμήματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, πανεπιστήμια και ΤΕΙ. Μπορείτε να δείτε την πόλη που σας ενδιαφέρει παρακάτω για την φοιτητική μετακόμιση και να ζητήσετε προσφορά τιμής στο 2310830750.

Στρατιωτικές Μετακομίσεις

Είτε πρόκειται για προσωρινό καθήκον είτε για κίνηση μόνιμης αλλαγής σταθμού στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τις στρατιωτικές οικογένειες παρέχοντας μια εμπειρία μετεγκατάστασης χωρίς άγχος και εργαλεία για να διατηρήσουμε κάθε λεπτομέρεια οργανωμένη.

Η εταιρεία μετακομίσεων μεταφορών Ανέστης Τσαπράζης δεσμεύεται να παρέχει στις στρατιωτικές οικογένειες την καλύτερη δυνατή στρατιωτική μετακόμιση.

Κατανοούμε τις περιπλοκές που εμπλέκονται στη μετακίνηση στρατιωτικών οικογενειών. Έχοντας μετακομίσει περισσότερα από δύο χιλιάδες στρατιωτικά μέλη την τελευταία δεκαετία, μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς να διαχειριστούμε απρόσκοπτα κάθε πτυχή της επόμενης μετακόμισης σας στην Ελλάδα.